GioDarVel

      Giodarvel Conf este o societate cu capital integral strain, ce are ca obiect principal de activitate confectionarea camasilor barbatesti si de dama in sistem Lohn.

      Experienta fabricii din Italia ne-a aratat drumul prin care in 1998 am deschis fabrica din Romania. Aici, productia este specializata in camasi barbatesti si de dama, model clasic si model sport, folosindu-se tesaturi (majoritatea din bumbac 100% ) si accesorii din UE.

      Fabrica de camasi Giodarvel Conf este situata in com. Lipanesti, Sat Zamfira DN1A, judetul Prahova, pe un teren imprejmuit de 14.774 m2, cu o suprafata construita de 5.000 m2 si o suprafata desfasurata este de 5.665 m2. Cladirea este compartimentata astfel:

      1. Hala de productie care este construita pe un singur nivel, unde se afla:
- sectiile croit, termoculat, gulere, mansete, preparatie, asamblat, finisaj, grupuri sanitare si dusuri, vestiare, sali de mese, magazii si atelier mecanic.

      2. Pavilionul Administrativ care este format din:
- parter: hol, gr. sanitar, cabinet medical, casa scarii, magazin de prezentare
- etajul I: casa scarii, 2 holuri, grup sanitar, birouri;
- etajul II: apartament de locuit compus din: hol, 2 dormitoare, 1 living, 2grupuri sanitare, bucatarie.


Pasiune pentru camasi

      Giodarvel Conf dispune de personal calificat corespunzator pentru a satisface orice exigente aferente productiei de camasi.....230 de angajati cu o experienta de 13 ani numai in confectionarea camasilor barbatesti si de dama pot satisface oricand cele mai inalte cerinte de calitate.

      Productia zilnica este de cca. 1500 camasi iar capacitatea de productie este de 4000 de camasi/zi (avand in dotare 8 linii productive). Actual, avem 3 linii in functiune pentru producerea celor 1500 camasi/zi.

      Liniile tehnologice care compun fluxurile de fabricatie sunt echipate cu utilaje si instalatii moderne, la nivelul tehnicii actuale, fiind importate din tari membre ale Uniunii Europene.

      Clientii nostrii sunt firme importante din Italia, Franta, Canada, Elvetia si Austria ....iar lista este in continuare deschisa pentru noi clienti si parteneri.

      Pe scurt cam astia suntem noi....Giodarvel Conf. Nu vrem sa spunem multe cuvinte si nici sa te ametim cu povesti .....stim cel mai bine, sa ne exprimam prin calitatea produselor noastre.

       Te asteptam sa ne cunoastem, dar mai ales, sa descoperi pasiunea noastra pentru camasi!