GioDarVel.....istoria noastra incepe in 1956 sub denumirea Palazzina Camiceria, un atelier de productie camasi barbatesti din regiunea Brescia - Italia.

      Pasiunea sotilor Savio pentru artizanat de inalta calitate a facut ca micul atelier sa se transforme rapid intr-o societate recunoscuta prin calitatea camasilor fabricate. An de an, acestea erau din ce in ce mai bune. Oamenii erau multumiti, iar vestea s-a raspandit repede si in alte zone. Secretul camasilor noastre a ramas insa in familie. Vanzarile au crescut si astfel a trebuit sa producem mai multe camasi, mai multe modele... ...totul, la aceeasi calitate ridicata.

      Traditia, atentia la detalii, dar mai ales dragostea pentru camasi, au fost transmise fiilor Giovanni, Daria si Valeria. In scurt timp, firma a devenit o adevarata fabrica de camasi....productia s-a extins, au fost dezvoltate noi linii de fabricatie, s-au implementat noi standarde de calitate si in permanenta cele mai exigente cerinte ale clientilor au fost respectate.

      Pentru ca ne-am dorit sa bucuram cat mai multi oameni carora sa le oferim camasi de calitate ridicata, in 1998 am venit in Romania si am decis sa fondam Giodarvel Conf. Gazda noastra primitoare, a fost si este localitatea Lipanesti din judetul Prahova....impreuna cu oamenii de aici, cu ambitia si entuziasmul lor dublate de experienta noastra de peste ani, am dezvoltat fabrica Giodarvel...o fabrica in care camasilor le place sa fie produse. De aici incolo ne-am inscris in tipare; munca, efort, creatie, clienti multumiti, produse de calitate si din nou de la capat....

      Te asteptam sa ne cunoastem, dar mai ales, sa descoperi pasiunea noastra pentru camasi !